bauhaus.fm

Das experimentelle Radio an der Bauhaus-Universität Weimar | UKW 106.6 MHz

institut sendung :

Institut für künstlerische Strahlung Abteilung potentielle Literatur

Die experimentelle Radioshow mit Johann Mittmann und Jan Glöckner. Es wird live im Studio gebügelt, unter anderem.

I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.I will not make any more boring art.

Idee, Konzept und Präsentation: Johann Mittmann, Jan Glöckner

Technik: Marko Hörschelmann

Das Institut gliedert sich in folgende Abteilungen (ständig zu aktualisieren)
Abteilung für Versuch und Verdacht