bauhaus.fm

Das experimentelle Radio an der Bauhaus-Universität Weimar | UKW 106.6 MHz

institut sendung :

Institut für künstlerische Strahlung Abteilung potentielle Literatur

Die experimentelle Radioshow mit Johann Mittmann und Jan Glöckner.

I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art. I will not make any more boring art.

Idee, Konzept und Präsentation: Johann Mittmann, Jan Glöckner

Texte: Bedienungsanleitung Bügeleisen Severin, diverse Bons, der Mann schläft (Perec), der große Glöckner (Jan), Strafzettel Johann, die vertikale und horizontale Weitergabe von Bakterien in marinen Schwämmen (V. Glöckner), Waschhinweise unserer Kleidung u.a.

Bügeleisen und Xylophon live gespielt von Jan

Musik live am Laptop gespielt von Johann

Technik: Marko Hörschelmann, Laura Dang

Das Institut gliedert sich in folgende Abteilungen (ständig zu aktualisieren):

Abteilung für Telepathie und elektronische Präsenz
Abteilung Reißverschluss
Abteilung für potentielle Literatur
Abteilung für Versuch und Verdacht

The Institute subdivides into following departments (to be constantly updated)
Department for Radiophonic Encounter
Zip Department